marți, 20 martie 2012

A.C.T.A

A.C.T.A pentru a fi adoptata de catre toti si tot in acest timp sa nu fim afectati cei care utilizeaza net-ul ar trebuii sa sune cam asa .
Cei care comercializaza/posteaza linkuri care duc la distrugere/stricarea bunului electronic PC/telefon/web si a sistemului informati ar trebui pedepsiti conform art 33 pe 2012 ( inventat) si prin obligarea de a repara tot ce a fost avariat .
Pentru cei care fac virusi/troyn/spy pentru obtinere de informati care poate afecta parte pagubita , este imediat depistat , si supus legi intrate in vigoare .
Insultarea in mod repetat a unei etni ,religi. regim politic ar trebuii cenzurat imediat de catre moderator , astfel saiturile  facebook/t/hi5 si alte saituri care nu respecta acesta regula vor fi imediat inchise .
Downloadarea de jocuri care sunt mai vechi de 5 ani sunt permise , jocurile care apar imediat de la data lansari pe piata , si care din intamplare apare pe un sait sub forma de full , o sa fie remove de catre moderator , daca nu se respecta aceasta reglementarea respectivul sait isi pierde domeniu si la a doua avertizare va fi inchis .(valabil pentru tot , muzica filme programe)...

Aa suna bine nu , asa nu ne va afecta pe noi pe internauti simpli ,dar va da un mare bun celor care folosesc diferite metode de a trisa in viata virtuala (ma refel la jocuri online /offline) si din punct de vede financiar ar fi bine investit catre cercetare in acest domeniu .

Bine inteles ca acta cea care a fost respinsa nu contine aceste lucruri , contine doar ce este profitabil , prin combaterea pirateriei , sa fim seriosi o gramada de firme se ocupa deja cu asta nu mai trebuie si acta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină