miercuri, 4 aprilie 2012

Lord Tensai a revenit in WWE

Când a ajuns la Raw, Tensai nu a vorbit şi îmbrăcat în haină tradiţională japoneză, ceea ce ar sugera că este ceva de un expat.

Acest lucru, se pare, este exact cazul.Războinic greoi este, de fapt, WWE Superstar anterior cunoscut ca un tren-, care a concurat în WWE de mai mulţi ani înainte de a începe o calatorie de auto-descoperire în Japonia. Odată ce el ar traversat Oceanul Pacific, el sa cufundat în Land of the Rising Sun, îmbrăţişând o nouă cultură, regiment de formare, şi filozofia pe care aparent l-au făcut să renunţe vamal al său natal Statele Unite ale Americii.

Ca un ultim pas în transformarea lui, a luat numele de "Tensai," care înseamnă "dezastru". Bazat pe ceea ce a făcut la Alex Riley, el pare să fi ales în mod corespunzător.

Ieri a debutat in WWE Lord Tensai  cu un meci contra lui Alex Riley , meciu a durat doar 4 minute , suficient timp ca Tensai sa aduca iadu pe pamant pentru Riley .
 La primul sau meci a facut pulbere pe adversarul lui . Arbitru nici nu a mai avut nevoie sa numere pentru a desemna castigatorul .
 Lord Tensai poate obtine usor un titlu din wwe?

Sursa:wwe.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină