vineri, 20 aprilie 2012

Bloguri care trebiue evitate!!

Caut si eu ceva interesant pe blogger.com si cand hop vad acest blog Hack .Promite marea cu sarea pentru jucatorii de SAMP . Dar nu e asa .


  Daca ati Downloadat cumva arhiva de Rcon Hack si aveti  un sv de samp al vostru hostat puteti sa va luati adio de la el . 

   Practic nu sa inventat asa ceva de a fura aceste informati . Logic cand te login in cont tau de Rcon dupa Sait-ul unde ai hostat Serveru , situl respectiv este protejat prin urmatoarul cod htpps . Acest S nu permite nimanui cu un fisier simplu sa il sparga , asa cum va este prezentat in blogul respectiv .

  Nici un scriptar normal nu face doar 1 fisier ca sa iti faci tu altuia rau , ci invers tu care vrei sa faci rau altuia iti faci singur rau . Cum e zicala aia Ochii pentru Ochii si Dinte ptr dinte . 

  Daca in cel mai nefericit caz e prea tarziu si nu mai merge sters "rupi" conexiunea la net si iti bagi din nou windowsul .Acest script este programaca sa trimita email la cel care la facut , prin deconectarea ta de la net nu o sa mai ai probleme . Si poti sa vezi ce emailuri urma sa trimita in C:/Windows/Net sau cum aveti voi si o sa apara o gramada de documente tip text sau notpad.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină