luni, 30 decembrie 2013

Schumacher e în stare critică. A fost operat pe creier şi e în comă indusă: "Se luptă pentru viaţa lui!"


Michael Schumacher 2010 Malaysia.jpgMichael Schumacher (n. 3 ianuarie 1969, Hürth-Hermühlheim, Republica Federală Germania) este un pilot de Formula 1. Statistic, prin prisma celor șapte titluri mondiale câștigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.
În 2006, în urma unui sondaj efectuat de FIA, Michael Schumacher a fost votat de către fanii Formulei 1 drept cel mai popular pilot care a evoluat vreodată în acest sport.
Faptul că de-a lungul carierei a încântat privirile spectatorilor și telespectatorilor cu evoluții de senzație, dar pe de altă parte a fost și implicat într-o serie de scandaluri cauzate de pilotajul său[1], Michael Schumacher este unul dintre acei oameni pe care ori îl iubești ori îl urăști.
Este căsătorit cu Corinna și are doi copii, Gina Maria și Mick.





Doctorii i-au micşorat temperatura corpului lui Michael, ceea ce înseamnă că încearcă să conserve metabolismul creierului. Totodată, Michael are leziuni bilaterale, adică în ambele emisfere ale creierului. Lucru normal pentru un astfel de accident, însă e important ce fel de leziuni, care pot fi de trei tipuri. Hematomul este o acumulare de sânge în creier, lucru pentru care Michael va fi scanat încontinuu. Urmează contuziile, care se vindecă în timp. În fine, cele mai periculoase sunt microleziunile, care nu se văd la tomograf sau la RMN, dar sunt identificabile prin analizarea stării pacientulu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină