luni, 11 iunie 2012

Sistemul Sanitar Roman !!!

Toti stiu despre ce e vorba . In fiecare luna platim contributi la casa de asigurari si alte fonduri . Dar nu Primim nimic in schimb .

Cand ne internam cer bani pentru siringi ,medicamente ,bandaje , schimburi .
Mie imi convine mai mult sa nu mai platesc nimic la acest "excroci" , si sa fac un cont in banca cu destinatie speciala catre sanatate .

 Adica , cand o sa iau salariu circa 2.000 de lei sa ii primesc pe toti in mana .Asa au majoritatea romanilor salariu .Dar in mana primeste cam 1.000 1.200 si nu prea ne convine sa aruncam jumate din salariu pentru nimic .
 Asa daca o sa fie aceasta obtiunie o sa primim mai multi bani la salariu , depunem cat vrem la fondurile de somaji ,sanatate si pensii . Toti o sa fim fericiti . Nu mai trebuie sa stai la coada la CASS sau la somaji .

Plus ca bani acumulati in cont raman si urmasilor tau , asa in cazul nefericit de un accident fatal nu ii incurci pe cei dragi cu situatia ta .

 Stiu ca sunt vorbe goale ce scriu eu aici , dar daca ar gandi 2 minute cei de la guvern sa dea libertatea de a face ce trebuie , ce am spus eu mai sus , ar exista spitale mai curate si in primul rand nu sar mai risipi timp pe drum si bani pe functionari care te sfideaza .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină