vineri, 6 iulie 2012

"Soc" Presedintele Romaniei A fost suspendat !!!

Planu lui Ponta a fost atins .Dar oare aceasta actiune este vazuta cu ochi buni/rai de celalti membri UE?.

 Deja Leul este la pamant ,decand Ponta anunta motiunea/suspendarea din functie a presedintelui .Asta trebuia tratata amiabil (Fate frate si cu "dracul" ca sa iti fie tie bine) .Daca Presedintele facea macar ceva sa nu mai aive Ponta ce sa ii faca , de exemplu: Lasal frate sa se duca el la intrunire , mai rau de atat nu se poate .Lasal pe el sa faca totul .

Ce urmarii va avea acest scrutin daca Traian Basescu nu va reusi/va reusi sa treaca de referendum ?

In cazul in care nu o sa reuseasca , noi cu cine votam ? Simplu si sigur Crin Antonescu (alta marioneta) va fi presedinte (dupa modelul Rusiei dar cam ambigu)

In cazul in care o sa reuseasca . Putem spune : Basescu ia dat o Palma lui Ponta . Sigur dupa acest referendum , in acest caz , economia va continua sa scada , iar de nevoie Ponta fara sorti de izbanda ( doar certuri a facut in perioada lui ) va fi obligat sa isi dea demisia .

Deci singuri care sunt afectati aici nu e Ponta sau Crin sau Boc sau parlamentari si senatori ci noi Romani , deja credibilitatea noastra ca piata, locuri de munca si in domeniul afacerii si dezvlotari sunt la pamant .

Daca o sa cada sau nu , pe noi fix in cot ne doare .Nu ei ne da salariu , Nu ei ne imbraca ,Nu ei ne platesc facturile si creditele la banca , ci din potriva ei ne ia taxe la ce poate , Tva la orice aliment , CAS ( tot dai spaga la doctor , daca vrei ceva bun) Fondu de somaji (o badjocura totala) .Mai nou acum cei care au bac+facultate isi gasesc foarte greu un loc de munca ( Angajatori sunt oblicati in cartea de munca , ca cei cu studii superioare , sa fie platit cu minim 1200Ron in mana iar daca are si experienta minim 2.000RON).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină