miercuri, 10 august 2011

Idei-de-afacere-reala

Va salut din nou , am avut ceva probleme dar nu asta conteaza. Sa trecem la subiect . O afacere consta in investitie de bani , bani care puteti sa ii luati de la banca sau daca  aveti deja. Dar ce faceti daca aveti putini si vreti sa ii inmultiti repede .

 Sa zicem ca aveti doar 100RON ce puteti face ?, Faceti o afacere cu prepelite japoneze, sunt foarte usor de intretinut .Fac  de aproximativ 2  ori pe zi oua si sunt foarte sanatoase . Bun... incepi cu 40 de prepelite . Sa va spun un secret pentru cei care nu stiu ; Prepelitele se inmultesc mereu sa spunem ai pus 40 de pui au iesit aproape toti , astepti sa se faca maturi cam la 6 saptamanii ei incep sa oua .Atunci poti valorifica atat ouale cat si carnea de prepelita .Dupa aceasta perioada le poti inmulti .Prepelitele consuma cam 75g de furaji pe zi.

 Acum te intrebi cum promovezi  afacerea . Un mod normal este sa pui anunt la poarta "vand oua de Prepelita" , desigur asta nu o sa iti aduca un venit constant , si ca sa te dezvolti mai repede iti trebuie un timp cat mai scurt pentru ati inmulti afacerea.

 Aici intervine netu , la un simplu search pe  Google/yahoo/facebook o sa vede ca sunt la mare cautare .Daca depasiti un anumit numar de prepelite si aveti o vechime in spate , puteti cere si fonduri Europene fara  a da inapoi nimic ,Fonduri care o sa te ajute foarte mult la infiintarea unei ferme de prepelite.

 Am spus avantaje acum , dar cum stii deja exista si dezavantaje .Iarna trebuie sa fie o temperatura intre 20-25 de grade pentru ele .


Puteti sa va faceti si  un site pentru a creste numaru de clienti , la fel si prin facebook . Bine ca aceste metode de publicitate sunt gratis si la dispozitia ta .

 Mai taziu o sa scriu cum sa faceti o cusca ,  unde sa o depozitati .Pentru cei care nu stiu , si sunt la inceput .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină